image
Sursa foto: Getty Images

"Mașinăria de goluri" Erling Haaland s-a defectat! Continuă perioada de "secetă" a atacantului norvegian

Erling Haaland (20 de ani), atacantul celor de la Borussia Dortmund, și-a prelungit perioada de "secetă" și după duelul cu Manchester City, 1-2, din returul sferturilor de finală UEFA Champions League.

Borussia Dortmund nu a reușit surpriza în fața liderului din Premier League și a părăsit competiția în urma unei duble înfrângeri cu Manchester City, care a acces în premieră în ”careul de ași” al UEFA Champions League. Erling Haaland nu a "mișcat" în fața defensivei englezilor și a ajuns la șapte partide consecutive fără gol marcat.

Celor trei jocuri de la naționala Norvegiei, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, li se adaugă două în Bundesliga, cu Eintracht Frankfurt și Stuttgart, și dubla din sferturile de finală UCL, contra lui Man. City. Astfel, Erling Haaland a bifat cea mai lungă perioadă în care nu reușește să înscrie de când a fost transferat de Borussia Dortmund.

Încercările agentului Mino Raiola și ale tatălui său de a-l plasa la cluburile mari ale Europei s-au răsfrânt asupra prestațiilor din teren ale tânărului "cyborg". Se pare că zvonurile potrivit cărora este transferat în fiecare zi la Real Madrid, Barcelona și alte forțe ale continentului îl afectează pe Haaland.

Atacantul norvegian va avea șansa de a se revanșa în Bundesliga. În weekend, Borussia Dortmund dă piept cu Werder Bremen, în runda cu numărul 29 din prima ligă germană. În campionat, Haaland&CO sunt pe poziția a cincea, la șapte puncte în urma lui Frankfurt, ocupanta ultimului loc care asigură participarea în ediția viitoare a UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: