image
Sursa foto: Getty Images

Cum a cheltuit Floyd Mayweather 80.000 de dolari în câteva minute. I-a sunat telefonul și a venit imediat

Floyd Mayweather continuă să uimească din nou cu stilul său de viață extravagant. Fostul campion mondial la 5 categorii de greutate a cheltuit o sumă uriașă de bani în doar câteva minute, ceea ce e ceva normal pentru el, numai că acum a făcut-o cumpărând niște genți. Ce e drept, genți de lux, marca Hermes Birkin.

"Nu a spus pentru cine sunt gențile, dar se înțelege că ar fi pentru colecția lui care este în creștere", a spus un martor ocular, potrivit publicației Page Six Style.

Conform sursei citate, un asociat al lui Mayweather se afla la momentul respectiv în acel magazin de lux, iar la un moment dat l-a sunat pe fostul mare pugilist prin intermediul aplicației Face Time, i-a arătat gențile și i-a spus că trebuie să vină neapărat cât mai repede, pentru că nu poate rata așa ceva.

"Apoi a sosit după 25 de minute și a cheltuit 80.000 de dolari în 10 minute, pentru 4 genți", a spus acel martor.

Conform sursei citate, trei dintre gențile cumpărate de Mayweather sunt lungi de 35 de centimetri, însă fiecare dintre ele avea altă culoare: una galbenă, iar alte două aveau nuanțe diferite de verde și una era neagră, de 30 de centimetri, potrivit sursei citate.

Cu toate că nu se știe pentru cine sunt cele 4 genți, sursa citată susține că Mayweather a fost văzut recent în compania unei femei foarte frumoase la o cină pe plaja Miami Joia. În urmă cu două luni, presa americană a dezvăluit că Mayweather ar fi logodit cu Anna Monroe, o cunoscută practicantă de striptease.

însă gențile ar putea fi chiar pentru Mayweather, dacă avem în vedere pasiunea sa pentru astfel de accesorii de lux. În urmă cu doi ani, americanul de 44 de ani a spus că deține cea mai mare geantă Chanel din lume, pe care susține că a cumpărat-o de la regretatul Karl Lagerfeld.

Floyd Mayweather s-a retras oficial în august 2017, după meciul cu Conor McGregor, cu o avere care depășește acum 775 de milioane de euro, după ce la un moment dat a sărit de un miliard. În comparație, averea lui Pacquiao este cifrată la 162,5 milioane de euro.

Meciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, din 2015, rămâne cel mai "scump" din toate timpurile, cu o rețetă financiară totală de 745 de milioane de euro.

Apoi, pe locul secund se află meciul lui Mayweather cu McGregor, din 2017, cu o rețetă financiară de 727 de milioane de euro. Doar bursa de meci a lui Mayweather a fost atunci de 300 de milioane de euro.

Spre comparație, următoarea luptă în acest clasament este cea a lui Mayweather cu Saul Canelo Alvarez, din 2013, a cărei rețetă financiare a fost de "doar" 235 de milioane de euro.

Tot un meci al lui Mayweather ocupă și următorul loc în clasament, cel cu Oscar de la Hoya, din 2007, cifrat la 205,3 milioane de euro.

Abia apoi urmează un alt nume în afara celui al lui Mayweather. Este vorba despre Mike Tyson, a cărui confruntare cu Evander Holyfield, din 1997, a costat 160 de milioane de euro.

Mayweather, care a fost campion mondial la 5 categorii de greutate, are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită şi nicio înfrângere. Americanul este considerat unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie şi deţine nişte recorduri greu de egalat.

Mayweather este pugilistul care a învins cei mai mulţi campioni mondiali, 23, dintre care 16 la rând.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: