/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Jurnalista și scriitoarea Antonina Sârbu, răpusă de COVID-19

missing
04 aprilie 2021, ora 22:32

Jurnalista și scriitoarea Antonina Sârbu a fost răpusă de COVID-19. Anunțul despre decesul scriitoarei a fost făcut de către jurnalista Alina Radu. 

„Jurnalista și scriitoarea Antonina Sârbu a fost răpusă de covid. Pe lângă misiunea ei jurnalistică, a fost mesagera neobosită a picturii lui Andrei Sârbu. Sperăm că arta lor să fie respectată și să-și găsească un loc potrivit în patrimoniul național”, a scris jurnalista Alina Radu pe pagina sa de Facebook.

Antonina Sârbu a debutat cu versuri în anul 1984, culegerea „Dintre sute de catarge”. Semnează culegerile: Constanţa Târţău. Ultimul dialog, 2016, Colaje, eseu – publicistică, 2006, Pe muntele Hermon, ninge – Jurnal de călătorie în Ierusalim, 2008, Mănăstiri basarabene, 1995. Laureată a unor premii literare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram