/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Decizia integrală a CSE municipale prin care s-a dat undă verde ieșirilor în parcuri și la terenuri de joacă

missing
03 aprilie 2021, ora 22:00

Decizia de astăzi a Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău prin care s-a dat undă verde ieșirilor în parc și aflării în grupuri de cel mult trei persoane a fost publicată pe site-ul oficial al Primăriei Chișinău.

„Se permite aflarea persoanelor în spații publice, în intravilanul localităților: păduri, parcuri, Grădina zoologică, terenuri sportive, terenuri de joacă, zone de agrement, în grupuri nu mai mari de trei persoane, excepție fiind rudele de gradul unu și doi, cu portul obligatoriu al măștilor de protecție de către persoanele mature”, se menționează în Decizia Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău.

În decizia municipalității apar și sunt menținute unele restricții impuse prin dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) la 1 aprilie curent, care intră în vigoare de sâmbătă, 3 aprilie. Printre ele, regimul special de muncă și regimul special de circulație între orele 23:00 și 05:00, când locuitorii Capitalei vor trebui să prezinte o declarație pe proria răspundere.

Autoritățile municipale au decis astăzi, 3 aprilie ca printr-o decizie a Comisiei municipale de Sănătate Publică să permită aflarea cetățenilor în spații publice, cum ar fi parcuri, fâșii forestiere, terenuri de joacă. Asta după ce Comisia națională pentru Situații Excepționale a decis o zi mai devreme să interzică aceste activități.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram