image
Sursa foto: Quality Sport Images

Sergio Ramos s-a accidentat şi va rata El Clasico, dar şi dubla cu Liverpool, din UEFA Champions League

Sergio Ramos s-a accidentat din nou şi va pierde trei partide cruciale pentru Real Madrid în această ultimă parte a sezonului.

Căpitanul galacticilor a suferit o leziune musculară în meciul naţionalei Spaniei împotriva naţionalei din Kosovo, în care a evoluat în ultimele minute. Ramos a fost diagnosticat cu o leziune musculară care îl va ţine departe de teren în următoarele două săptămâni.

Vestea a picat cum nu se poate mai rău pentru Zidane, care are în faţă trei mueciuri extrem de tari: dubla cu Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League şi între cele două confruntări, El Clasico împotriva Barcelonei.

În acest weekend Real o înfruntă pe Eibar în campionat, un meci care nu ar trebui să le pună probleme galacticilor, însă în confruntările importante absenţa sa a fost mereu simţită. Sergio Ramos abia revenise pe teren pe 10 martie, după aproape două luni de indisponibilitate.

Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, de 16 ani, şi a câştigat mai multe trofee, printre care patru Ligi ale Campionilor, patru Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi cinci titluri şi două Cupe ale Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: