/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un copil de nici 3 ani din Nisporeni, cea mai tânără victimă COVID - 19! Suportase recent o operație

missing
31 martie 2021, ora 20:55

Un copil de nici trei ani din raionul Nisporeni a murit după ce s-a îmbolnăvit de COVID – 19. Potrivit Ministerului Sănătății, este cea mai tânără victimă a noului coronavirus. 

Minorul era internat la Institutul Mamei și Copilului și suportase recent o operație. Copilul suferea de pneumonie bilaterală, avea bronșită obstructivă, pielonefrită secundară, insuficiență renală cronică, și spina bifidă.

Tot astăzi, Ministerul Sănătății a anunțat decesul a încă două cadre medicale. Este vorba despre medicul urolog Alexandru Grec de la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății. Specialistul avea 60 de ani și a fost internat la Spitalul Clinic Republica „Timofei Moșneaga” în data de 12 martie. De asemenea, a pierdut lupta cu coronavirusul și Parascovia Tomșa, asistent medical la AMT Rîșcani din mun. Chișinău. Aceasta avea 56 de ani și era internată din 2 martie.

De la începutul pandemiei de COVID – 19, au murit 4960 de oameni. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrat 45 de decese.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram