Sandu, după decizia de azi a Parlamentului: „Voi acționa în 2-3 săptămâni dacă nu văd rezultate!”

missing
31 martie 2021, ora 21:10

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a catalogat decizia de azi a Parlamentului de a institui stare de urgență pentru următoarele 60 de zile drept una politică. În opinia șefei statului, scopul acesteia a fost de a amâna alegerile anticipate. Sandu susține însă că nu o va contesta imediat.

„Deocamdată nu voi ataca decizia la CC, însă dacă nu voi vedea niciun efect – desigur îmi rezerv dreptul să acționez”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

„Voi aștepta să văd efectele introducerii stării de urgență. Voi acționa în 2-3 săptămâni dacă nu văd rezultate!”, a adăugat președinta țării.

Potrivit lui Sandu, „este foarte ciudat să ceri stare de urgență pentru 60 de zile și să nu spui ce înseamnă asta”.

„Aș vrea să se spună: facem a, b, c, d  pentru a lupta cu pandemia. Dacă nu văd acest lucru, e clar că există toate argumentele să contest această decizie”, a mai spus președinta Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram