/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alți peste 3500 de angajați care s-au infectat cu Covid-19 la serviciu vor primi indemnizația unică de 16 mii lei

missing
30 martie 2021, ora 23:20

Peste 3500 de persoane, care s-au infectat cu Covid-19 la locul de muncă, vor primi indemnizația unică de 16 mii de lei. Decizia a fost luat de cabinetul de miniștri în cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 30 martie.

„Executivul a decis alocarea sumei de cca 56 milioane de lei autorităților administrației publice centrale şi locale pentru acordarea indemnizațiilor unice pentru personalul infectat cu Covid-19. Prin urmare, 3510 persoane vor primi indemnizația unică de 16 000 de lei”, se arată în comunicatul Executivului.

Banii au fost alocați din Fondul de intervenție al Guvernului. Tot din Fondul de intervenție a Executivului s-a decis alocarea sumei de circa 5,87 milioane de lei către autorităţile administraţiei publice din 10 localități care au avut de suferit de pe urma calamităților naturale din vara anului 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram