image
Sursa foto: facebook/Ion Ceban

După un litigiu care a durat trei ani, SA „Moldtelcom” urmează să achite 3,5 milioane de lei primăriei capitalei

După un proces de judecată care a durat timp de trei ani, întreprinderea „Moldtelecom” urmează să achite 3,5 milioane de lei primăriei capitalei. Anununțul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban, după ce Curtea Supremă de Justiție a emis o decizie irevocabilă în acest caz.

Primăria Chişinău a obținut câştig de cauză cu privire la încasarea din contul S.A. ,,Moldtelecom” a sumei de 3,5 milioane lei pentru folosirea încăperii de pe bulevardul Moscova 16 A, sectorul Râșcani al capitalei.

Totodată, potrivit primarului, instanţa de judecată a dispus rezilierea contractului de locaţiune cu eliberarea încăperilor aflate pe adresa respectivă.

Decizia este irevocabilă şi urmează să fie executată.

„Pe parcursul întregului proces, S.A. ,,Moldtelecom” a refuzat executarea solicitărilor înaintate şi a pledat pentru respingerea acţiunii înaintate de Primăria Chişinău. În pofida acestui fapt, decizia irevocabilă a Curţii Supreme de Justiţie din 24 martie, curent, a pus capăt litigiului dintre CMC şi S.A. ,,Moldtelecom”, fiind pronunţată hotărârea în favoarea Primăriei Chişinău.

Astfel, în bugetul municipal vor fi vărsate 3,5 milioane lei, bani care vor fi utilizaţi pentru dezvoltarea capitalei”, a mai precizat primarul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: