/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Motivul pentru care Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Miami Open

missing
27 martie 2021, ora 18:46

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul mondial, a fost nevoită să se retragă de la turneul Miami Open din cauza unei accidentări la umărul drept, a anunţat sâmbătă site-ul WTA, scrie agerpres.ro.

În urma forfait-ului reprezentantei ţării noastre, adversara sa din turul al treilea al competiţiei din Florida, letona Anastasija Sevastova. s-a calificat în optimile de finală.

“Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag atât din proba de simplu, cât şi din cea de dublu de la Miami Open, însă accidentarea nu îmi permite să joc aşa cum ar fi dorit. Sunt supărată că nu pot continua. Am vrut să vin aici şi să dau totul, să joc multe meciuri, însă din păcate nu am reuşit. Sper anul viitor mă voi întoarce aici sănătoasă şi într-o formă bună”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram