/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Scandal la clădirea Casei Modei din Capitală. Un om de afaceri se plânge că angajații săi au fost scoși forțat

missing
27 martie 2021, ora 20:49

Scandal la clădirea Casei Modei din capitală. Un om de afaceri se plânge că angajații săi au fost scoși azi dimineață forțat din edificiu după ce, controversatul om de afaceri l-ar fi preluat în mod abuziv. Vladimir Russu afirmă că a încercat să intre în clădire însă nu a fost lăsat să o facă. De cealaltă parte, Veaceslav Platon neagă acuzațiile și spune că bunul imobil i-ar aparține.

Unul dintre angajații care asigurau paza clădirii spune că dimineață, câteva persoane înarmate au intrat în interior și au preluat paza forțat.

Cei care au preluat paza clădirii nu au vrut să ne ofere explicații în legătură cu cele întâmplate.

Vladimir Russu, fondatorul holdingului „Accent Group” care avea în proprietate clădirea Casei Modei susține că a aflat despre faptul că edificul a fost pus sub sechestru după ce a accesat pagina de internet a întreprinderii Cadastru și nimeni nu l-a anunțat despre acest lucru. Totodată, Russu califică aceste acțiuni drept un atac rider din partea controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon.

De cealaltă parte, Veaceslav Platon susține că, anterior, edificiul i-ar aparține și a ajuns în proprietatea lui Vladimir Plahotniuc în mod abuziv.

Potrivit lui Platon, clădirea a fost înregistrată pe numele lui Vladimir Russu. Astfel, controversatul om de afaceri s-a adresat în instanța de judecată în baza unei cauze penale pentru a-și recupera bunul.

Vladimir Russu susține că a cumpărat acțiunile companiei în proprietatea căreia se afla fosta clădire ASITO și „Casa Modei” la începutul anului 2017, pentru suma de șase milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram