image
Sursa foto: captură video

Activitatea ilegală a unei săli de jocuri de noroc, descoperită în capitală; Participanți erau doar cei recomandați

Activitatea clandestină a unei săli de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Buiucani al capitalei, a fost descoperită de oamenii legii.

Activitatea ilegală era coordonată de un bărbat în vârstă de 35 ani, locuitor a capitalei. Sala de jocuri de noroc activa pe timp de noapte în intervalul orelor 20:00 – 05:00, unde participau în jur de 10 persoane. Aceasta era camuflată de către figuranții schemei și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a participa la joc, participanții trebuiau să fie recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia 1 000 de lei.

„În incinta sălii, au fost depistate șapte persoane care consumau băuturi alcoolice și practicau jocurile de noroc contra sumelor de bani, cu ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire și control a infecției COVID-19, reglementate prin Hotărârile Comisiei Naționale Extraordinare în Sănătate Publică. În cadrul măsurilor polițienești au fost acumulate probe privind activitatea ilegală, ridicate două mese de joc, peste 1 500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri privind activitatea ilegală”, informează Poliția Capitalei.

Bărbatul care a organizat sala de jocuri de noroc, este documentat pentru desfăşurarea ilegală a activităţiide întreprinzător, conform legislației el riscă amendă în mărime de la 2 000 la 4 500 de lei și confiscarea meselor de joc.

Iar pentru ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire a infecției COVID-19, toate persoanele au fost sancționate cu amendă în mărime de 5 000 de lei.

Imagini video puteți vedea aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: