/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Încă o donație din partea Guvernului României. Peste 50 000 de doze de vaccin anti-Covid-19 vor ajunge în următoarele zile la Chișinău

missing
25 martie 2021, ora 20:47

Autoritățile române vor trimite în Republica Moldova alte 50 400 de doze de vaccin împotriva Covid-19. Despre aceasta a anunțat premierul român, Florin Cîțu, 

„Vom trimite în acest weekend încă 50400 doze de vaccin către R.Moldova. Știți foarte bine că avem angajament de a trimite 200 mii de doze”, a declarat prim-ministrul român.

Amintim că, la sfârșitul lunii februarie, Guvernul României a donat țării noastre 21 600 de doze de vaccin AstraZeneca. La 2 martie, a fost dat startul campaniei de vaccinare în țara noastră.

La sfârșitul lunii decembrie, în cadrul unei vizite în Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că țara vecină va oferi o donație de aproximativ 200 mii doze de vaccin împotriva Covid-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram