image
Sursa foto: Jurnal.md

Traficul rutier pe mai multe străzi din sectorul Râșcani, suspendat; Se efectuează lucrări de conectare a apeductului

Primăria municipiului Chișinău informează că începând de astăzi și până pe data de 26 martie va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Dimo, intersecția cu strada Acad. Andrei Saharov.

Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă - Canal Chișinău. Astfel, pe durata desfășurării lucrărilor, va fi redirecționată circulația rutei de autobuz nr. 19 după cum urmează: de pe strada Nicolae Dimo - strada Alecu Russo - strada Kiev - strada Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, până pe data de 26 martie se suspendă și traficul rutier pe strada Alexandru Hâjdeu la intersecția cu strada Alexandru Vlăhuță, în legătură cu executarea lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă - Canal Chișinău.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată restricționarea parțială a traficului rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: