image
Sursa foto: Jurnal.md

Credit7 a lansat o nouă promoție: Primul credit e gratuit iar telefonul îți e suplinit cu 50 de lei!

Credit7 (O.C.N. Aventus Finance S.R.L) este o organizație de creditare nebancară care oferă credite online, doar cu buletinul. Este vorba despre credite nebancare pe termen scurt, până la salariu, în valoare de până la 7.000 de lei.

Primul credit este gratuit, ceea ce înseamnă că nu se achită % dobândă. Creditul nebancar poate fi solicitat din orice loc și în orice moment (24/7). Clientul completează formularul online, va primi răspunsul prin sms, și în dependență de modalitatea solicitată de primire a banilor, îi poate primi direct la card, sau în numerar la partenerii companiei - o modalitate mai nouă fiind transferul online pe conturile electronice Paynet, Bpay și RunPay. Și asta nu e tot!.

Compania mai oferă tuturor clienților noi un cadou de bun venit - 50 de lei pe telefon. Indiferent de operatorul de telefonie mobilă, imediat după ce clientul a obținut banii pentru primul credit gratuit, primește și un mesaj de suplinire a contului de telefon, ca să pună totul în mișcare (detaliile campaniei).

„Credit7 face parte dintr-un grup financiar non-bancar internațional, fapt care ne permite să aducem clienților noștri atât inovații tehnologice în domeniul financiar, cât și oferte promoționale interesante. Prin campania „+50 de lei pe telefon” ne-am propus să oferim clienților noi o experiență plăcută, livrând pe lângă transparență, rapiditate, deservire calitativă, acele mici detalii care fac diferența. Încurajăm potențialii noștri clienți să ne testeze prin depunerea cererii online pe credit7.md, iar noi garantăm o experiență simplă și rapidă în obținerea unui credit nebancar și desigur un bonus de 50 de lei pe telefon.” spune Roman Guțu, CEO Aventus Finance.

Nu e mare creditul, puteți solicita până la 7.000 de lei, și nu e mare câștigul, sunt 50 de lei, dar întreg procesul e făcut cu gândul la clienți, fiecare detaliu e pentru comoditate, și asta contează. Detaliile fac diferența, iar plus cu plus se adună.

Promoția e în plină desfășurare începând cu 1 martie și până la 31 mai, 2021. Până acum peste 500 de clienți mulțumiți au primit cei 50 de lei promiși pe cartela telefonică.

„Am apelat la Credit7 pentru că aveam nevoie urgentă de bani, suma nu era mare, iar recomandările pe care le-am auzit despre voi - foarte pozitive. Într-adevăr, procesul de obținere a creditului a fost comod și simplu, iar bonusul de pe telefon foarte bine venit. M-a surprins plăcut amabilitatea operatorilor, e și acesta un detaliu plăcut.” mărturisește un client satisfăcut, într-un studiu condus de companie.

Credit7 are la ora actuală 12 oficii în țară, 4 în mun. Chișinău, restul în regiuni: Florești / Bălți / Fălești / Drochia / Comrat / Rîșcani / Orhei și a acordat peste 55.000 de credite nebancare pe termen scurt.

La Credit7 primești mai mult decât plătești.

Află mai multe pe credit7.md

В Credit7 вы получаете больше, чем платите.

Узнайте больше на credit7.md

Jurnal.mdJurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: