image
Sursa foto: Facebook/Petru Jardan

După ce a rămas fără imunitate parlamentară, Petru Jardan a fost luat de procurori

Deputatul Partidului „Șor” Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară. Demersul procurorului a fost aprobat, cu 68 de voturi, de către Parlament.

Dupa ridicarea imunității, doi procurori s-au apropiat de Petru Jardan si l-au invitat să mearga cu ei. „Lumea zice că deja a și fost reținut. Domnul Ulanov așteaptă rândul întrucat în Parlament au venit alți doi procurori”, a menționat deputatul Dinu Plângău.

Potrivit procurorilor, există probe concludente de implicare în frauda bancară și abuz de serviciu în detrimentul intereselor Întreprinderii de Stat „Aeroportul Internațional Chișinău”, aflată în perioada concesionării.

„Îmi cer scuze față de familie, față de părinți că i-am făcut să treacă prin asta”, a spus Petru Jardan înainte de vot.

Deputatul Petru Jardan respinge acuzațiile care i se aduc. „După părerea mea, mi-am făcut munca bine”, a spus Petru Jardan, fost director al Aeroportului Internațional Chișinău în perioada 2013-2019. El a fost întrebat dacă consideră că în spatele acestor acuzații se ascunde ceva. „Mă depășește, nu știu cum aș putea răspunde, nu vreau să dau nicio apreciere”, a fost răspunsul deputatului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: