image
Sursa foto: Jurnal.md

VIDEO: Au bătut cu cruzime un bărbat în plină stradă și i-au furat bunurile; Poliția a reținut trei tineri

Trei tineri cu vârstele de 20 și 21 de ani originari din raioanele Căușeni, Drochia și Hâncești, au fost reținuți de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectați de comiterea unui jaf comis pe stradă.

În noaptea de 22 februarie, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție, Buiucani, a fost sesizat de către un bărbat, care a relatat că în timp ce se deplasa pe strada Ion Creangă, a fost atacat de trei indivizi care în mod deschis l-au deposedat de bunurile pe care le avea. Poliția s-a deplasat imediat la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs infracțiunea. Victima le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, s-au apropiat trei tineri care au început să-l lovească și ulterior  i-au sustras telefonul mobil de model ,,Samsung” și scurta în buzunarul căreia se aflau bani. Bărbatul a estimat prejudiciul la suma de 10 300 lei.

Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 187 C.P. RM

În urma acțiunilor de urmărire penală efectuate de polițiști, făptașii au fost identificați și reținuți.  În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă, tinerii riscă de la 5 la 7 ani de închisoare. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: