image
Sursa foto: captură video

O femeie din capitală, jefuită de doi tineri în timp ce aștepta transportul public: Indivizii, reținuți pentru 30 de zile

Doi tineri de 20 de ani, originari din raioanele Dubăsari și Glodeni, suspectați de comiterea unui jaf stradal, au fost reținuți de polițiști.

În seara zilei de 14 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie precum că a fost jefuită în timp ce aștepta transportul public pe strada Pan Halippa din capitală. La fața locului s-a deplasat grupa operativă de comun cu grupa specializată, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit celor relatate de femeie, în timp ce aștepta transportul public, doi indivizi s-au apropiat de ea și în mod deschis i-au sustras geanta care se afla telefonul mobil, portmoneul și alte bunuri materiale, după care au fugit într-o direcție necunoscută, cauzându-i un prejudiciu material de 8 000 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală suspecții au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar pentru fapta comisă ei riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: