image
Sursa foto: Getty Images

Imaginea care a ”înnebunit” internetul: ce a postat Mbappe după ce l-a bătut pe Messi și i-a ”furat” recordul

PSG a eliminat-o pe Barcelona în optimile UEFA Champions League (scor 5-2 la general), iar Kylian Mbappe (22 de ani) a fost eroul ”dublei”, cu patru goluri înscrise în poarta catalanilor.

După jocul de pe Parc des Princes, noul star al fotbalului mondial a postat, pe Twitter și Instagram, o fotografie care a devenit virală.

Mbappe a distribuit o fotografie manifest, cu el alături de Leo Messi (33 de ani), argentinianul care a revoluționat fotbalul în ultimul deceniu.

”Mulțumesc fotbalului pentru că mi-a dat oportunitatea să trăiesc acest vis în fiecare zi”, a scris tânărul francez, pe story-ul de pe Instagram.

Imaginea, în care francezul se uită cu admirație la argentinian, a primit sute de mii de aprecieri în doar câteva ore, iar fanii s-au grăbit să interpreteze mesajul în nenumărate feluri. Unii au speculat că Mbappe și Messi vor fi colegi în curând, în timp ce alții au interpretat poza ca pe o schimbare de generații în fotbalul mondial.

”Mbappe îi arată respect lui Messi”, a scris publicația Marca, în timp ce Give Me Sport a caracterizat mesajul francezului drept unul ”emoționant”.

Kylian Mbappe a devenit primul jucător din istorie care-i dă Barcelonei patru goluri în același sezon. Totodată, vedeta cu origini cameruneze a bătut, pe Parc des Princes, chiar un record al lui Leo Messi.

Francezul a ajuns la 25 de goluri marcate în Champions League și a devenit cel mai tânăr jucător din istoria competiției care atinge această bornă - 22 de ani și 80 de zile. Precedentul record îi aparținea chiar argentinianului de la Barcelona, care ajungea la 25 de goluri când avea 22 de ani și 286 de zile.

Viitorul lui Kylian Mbappe la PSG nu este deloc sigur, în ciuda faptului că formația lui Pochettino continuă în UCL și visează la trofeu. Francezul e urmărit de Liverpool și Real Madrid și a refuzat deja trei oferte de prelungire a înțelegerii cu PSG.

”Kylian nu vrea să-și prelungească contractul. Dacă are răbdare să reziste presiunii lui Al Khelaifi, Real Madrid e pregătită să îi facă o ofertă în perioada de transferuri”, anunța miercuri presa din Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: