image
Sursa foto: Getty Images

Au trecut uniți peste infarctul lui Iker și cancerul Sarei, dar s-au despărțit după 11 ani

Fostul campion mondial Iker Casillas (39 de ani) și jurnalista Sara Carbonero (37 de ani) au pus punct unei relații de 11 ani, devenită faimoasă după sărutul în fața întregii lumi, în 2010.

Cei doi, care au depășit momente complicate împreună, precum cancerul ovarian al Sarei sau infarctul suferit de ex-portarul spaniol, ar fi ajuns la o ruptură neașteptată din cauza ”uzurii”.

”Cuplul a luat decizia să se despartă și cei doi duc acum vieți separate. De săptămâni bune, Iker nu mai locuiește în casa familiei. Deși au părut apropiați după ce jurnalista a fost externată din spital (n.r. - Sarei i-ar fi recidivat cancerul, lucru neconfirmat de ziaristă), ei erau despărțiți de ceva timp.

Fostul portar a încercat să o sprijine cât Sara a fost în spital, dar adevărul este că exista deja o distanță între ei”, anunță revista Lecturas.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru ultima dată la ieșirea jurnalistei din spital, la Madrid. Iker și Sara s-au căsătorit în martie 2016 și au împreună doi copii, pe Martin și pe Lucas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: