/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mariana Durleșteanu a venit cu un nou mesaj pe Facebook: „La anticipate este clar pentru toți...”

missing
11 martie 2021, ora 00:10

Candidata înaintată de socialiști și grupul „Pentru Moldova” la funcția de prim-ministră Mariana Durleșteanu a venit cu un nou mesaj pe Facebook: 

„La anticipate este clar pentru toți… de ce jonglați dragi politicieni?”, a întrebat aceasta pe rețelele sociale.

Amintim că, candidatura Marianei Durleșteanu a fost propusă pe 11 februarie, de către alianța PSRM-ȘOR, dar Maia Sandu a respins-o.

În vârstă de 50 de ani, Mariana Durleșteanu a ocupat, anterior, funcția de ambasador al Republicii Moldova în Marea Britanie, după care, în perioada anilor 2008 – 2009, a fost ministră a Finanțelor, în Guvernul condus de Zinaida Greceanîi, unde a început să lucreze încă din anul 1995.

Aceasta a fost și membră a Consiliului Moldindconbank, instituție care, la acea vreme, era controlată de Veaceslav Platon, și care a devenit cunoscută pentru implicarea în laundromatul rusesc.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram