image
Sursa foto: Getty Images

Pas major pentru rămânerea lui Messi pe Camp Nou! Argentinienii anunță oferta concretă făcută de Laporta

Joan Laporta, cel care a câștigat alegerile și a devenit președinte la FC Barcelona, face deja primii pași în tentativa de a-l păstra pe Lionel Messi la club și după acest sezon.

Pentru a asigura rămânerea lui Messi pe Camp Nou, Laporta intenționează să-l aducă la Barcelona pe Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, al cărui contract expiră, de asemenea, tot la finalul sezonului.

Laporta este conștient de relația excelentă dintre Messi și Aguero, motiv pentru care i-ar fi făcut deja o ofertă concretă atacantului de 32 de ani de la Manchester City, scrie publicația argentiniană TyC Sports: "În acest fel îl poate convinge pe Messi să rămână și să atenueze conflictul dintre el și club", notează sursa citată.

"Cine n-ar vrea să joace cu Leo?", spunea Aguero, în urmă cu câteva săptămâni, semn că ar fi dispus să revină în La Liga după 10 ani. Argentinianul a evoluat în perioada 2006-2011 la Atletico Madrid, alături de care a câștigat Europa League și Supercupa Europei.

Aguero ar putea reprezenta și o variantă excelentă la Barcelona pentru postul de atacant central, în condițiile în care Ronald Koeman îl are acum la dispoziție doar pe Martin Braithwaite.

Atacantul este o adevărată legendă a lui City, după ce a marcat peste 250 de goluri și a contribuit decisiv la numeroase trofee, precum patru titluri în Anglia, o Cupă, cinci Cupe ale Ligii și trei Supercupe.

Aguero, care a jucat în doar 11 meciuri din acest sezon, a marcat două goluri, ambele în Champions League, astfel că este puțin probabil ca liderul din Premier League să îi ofere o prelungire de contract.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: