/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Circulația pe strada Maria Cebotari din centrul Capitalei a fost redeschisă

missing
02 martie 2021, ora 19:35

Astăzi a fost redeschisă circulația rutieră pe strada Maria Cebotari, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – 31 August 1989, pentru a decongestiona traficul rutier în zona centrală. Despre aceasta a anunțat primarul general al Capitalei, Ion Ceban. 

„Direcția de deplasare pe str. M. Cebotari, pe porţiunea preconizată  va fi cu sens unic, mai exact de la bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt spre str. 31 august 1989. Au fost demontate barierele, blocurile de beton și indicatoarele rutiere de restricționare pe tronsonul din str. Maria Cebotari. De asemenea, au fost schimbate utilitățile și remediat carosabilul în zona de intervenție. În zonă au instalate 32 de indicatoare rutiere și a fost evacuată platforma unde până acum era instalat un punct de control în preajma unui hotel”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, anterior, și Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) insista ca autoritățile municipale să deschidă circulația pe strada Maria Cebotari, în perimterul bulevardului Ștefan cel Mare și strada 31 August, după ce, lot la solicitarea SPPS, în luna ianuarie, Primăria a decis redeschiderea integrală a străzii Sfatul Țării, în același perimetru.

Responsabilii de la SPPS  susțin că deblocarea acestui traseu este extrem de necesară în scopul facilitării deplasării demnitarilor de stat și a delegațiilor străine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram