/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un tronson al străzii Ion Creangă din Capitală - închis până pe 31 martie

missing
01 martie 2021, ora 21:12

Strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei a intrat în reparație. Potrivit primarului Chișinăului, Ion Ceban, urmează să fie efectuate lucrări la rețelele de canalizare, așa că tronsonul va rămâne închis până pe 31 martie. Conducătorii auto sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară ori să ocolească zona respectivă.

Azi dimineață au început lucrările de reparație la sistemul de canalizare, pe strada Ion Creangă, tronsonul cuprins între străzile Vissarion Belinski și Eugen Coca. Prin urmare, circulația pe acest segment este interzisă. Unii oameni care locuiesc în zonă, spun că nu au idee ce se petrece aici și de ce zona a fost încercuită.

Alții spun, însă, că au auzit la televizor despre lucrările care urmează să fie efectuate. (vox,el,ro) Repară conductele de apă, așa au anunțat.

În timp ce șoferii care treceau prin zonă, au fost nevoiți să înconjoare, un conducător auto, a decis să meragă pe trotuar, printre pietoni.

Despre circulația de pe strada Ion Creangă s-a vorbit și la ședința de azi a Primăriei. Potrivit șefului Direcției Transport, Lilian Copaci, transportul public va fi redirecționat pe itinerarul cu ocolirea acestui tronson a străzii Ion Creangă

Contactat telefonic, șeful-interimar pentru relații publice din cadrul Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu, a declarat că proiectul de schimbare a rețelei de canalizare de pe strada Ion Creangă, va fi implementat în trei etape.

Proiectul de realibilitare a străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani, va costa aproape 70 de milioane de lei. Banii vor fi alocați din bugetul municipal. Lucrările sunt realizate de o companie care a câștigat în acest sens un concurs, organizat încă vara trecută. Lucrările de canalizare urmează să fie finisate către data de 31 martie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram