image
Sursa foto: CAPTURĂ VIDEO

VIDEO: Un taximetrist, prins beat la volan, după ce a încercat să fugă de polițiști, dar s-a izbit într-un copac

Un taximetrist de 25 de ani a fost prins beat la volan azi dimineață, după ce ar fi încercat să fugă de polițiști, dar s-a izbit cu mașina într-un copac.

Astăzi dimineață, aproximativ la ora 04:00, pentru ignorarea indicatorului rutier „acces interzis” la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail, a fost stopat un automobil de marcă Skoda. Conducătorul auto a ignorat însă cerințele ofițerilor de patrulare, a încercat să fugă, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorge Coșbuc s-a tamponat într-un copac.

Șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu o traumă la picior. La fața locului a fost solicitată și grupa accidente rutiere.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.

Poliția vine cu un apel către toți conducătorii auto: „Apelăm la conștiința conducătorilor auto și îi îndemnăm să nu urce la volan băuți, în același timp să curme intenția altor persoane de a urca la volan după ce au consumat alcool, astfel fiind evitate eventuale accidente rutiere”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: