Urmează noi măsuri anticovid. Epidemiologii, convocați, pentru prima dată, de către Ministerul Sănătății

by D M
Distribuiti mai departe...

Urmează noi măsuri anticovid. Epidemiologii au fost convocați, pentru prima dată de altfel, de către Ministerul Sănătății pentru a propune măsuri în contextul situației epidemiologice alarmante. Instituția a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook.
 
„În contextul situației epidemiologice nefavorabile, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana Zatîc, a convocat în ședință specialiștii epidemiologi ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, pentru a discuta și înainta Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică, măsuri restrictive menite să reducă cazurile de infecție cu COVID-19. Mâine, urmează CNESP să se întrunească într-o ședință pentru a aproba noi măsuri de sănătate publică.”
 
Astăzi, au fost înregistrate alte 1736 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Numărul total teste efectuate – 4560, dintre care 4254 primare și 306 repetate. 287 persoane sunt în stare extrem de gravă (52 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată). Alte 425 persoane au fost vindecate.

Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.