image
Sursa foto: captură video

Momente de groază pentru o echipă de fotbal! Autocarul care-i transporta pe jucători la meci a luat foc în mers

Fotbaliştii echipei Wikki Tourists, din prima divizie a campionatului Nigeriei, au scăpat teferi, joi, după ce autocarul care-i transporta a luat foc şi a ars în întregime.

Autocarul transporta formaţia din oraşul Bauchi, din centrul ţării, pentru meciul de campionat cu Dakkada FC din localitatea Uyo, din sud. Fotbaliştii, antrenorii şi oficialii echipei au scăpat nevătămaţi, dar flăcările au distrus echipamentul de joc şi diverse obiecte care se aflau în autocar.

Nu este clar ce anume a provocat incendiul, dar secretarul clubului, Abdullahi Ibrahim, a declarat pentru presa locală că a văzut explozia unui cauciuc. El a povestit că jucătorii au trebuit să iasă prin ferestrele autocarului, iar mulţi sunt în stare de şoc.

Un drum cu autocarul între Bauchi şi Uyo durează 15 ore, ceea ce arată cât de dificile sunt călătoriile pe care trebuie să le facă echipele nigeriene de primă divizie. În martie, echipa Enyimba făcea un drum de 15 ore între Yola şi Aba după un meci de campionat când autocarul său a fost atacat de persoane înarmate, iar mai mulţi fotbalişti au fost răniţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: