image
Sursa foto: Getty Images

Care este noul preț al lui Kylian Mbappe după "hat-trick-ul" cu Barcelona. "Suma corectă" cerută de PSG

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în iunie 2022, însă chiar dacă a tot amânat prelungirea, super atacantul ar putea pleca totuși "înainte de termen".

Prestația sa din meciul Barcelona - PSG 1-4, când a reușit un hat-trick, i-a făcut pe "doritori" să se convingă și mai mult de valoarea și de clasa lui Mbappe.

Real Madrid este unul dintre "giganții" care îl doresc de mai mult timp, iar PSG se pregătește de orice și ia în calcul mai multe scenarii, mai ales acela în care Mbappe nu-și va prelungi acordul.

Astfel, având în vedere că nu mai e mult până la expirarea înțelegerii, PSG nu mai poate cere o sumă prea mare pentru el, pentru că, dacă va intra în ultimele 6 luni de contract, va putea semna liber cu oricine.

Însă un astfel de scenariu este inacceptabil pentru PSG, mai ales că a plătit pentru el o sumă totală de 145 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Dacă în urmă cu un an s-a vorbit despre 250 de milioane de euro, francezii vor acum 200 de milioane în schimbul campionului mondial, potrivit publicației Le Parisien.

Prestația lui Mbappe din meciul cu Barcelona, din optimile Champions League, vorbește de la sine și atacantul de 22 de ani a demonstrat încă o dată că el este starul fotbalului mondial pentru următorul deceniu.

Conform sursei citate, Kylian Mbappe ar înclina mai degrabă să plece de la PSG decât să semneze prelungirea, chiar dacă i s-a propus un salariu asemănător cu al lui Neymar, care este în continuare cel mai scump jucător din roate timpurile, 222 de milioane de euro.

În acest moment, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe este de 180 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: