/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Cum comentează Maia Sandu aderarea la un partid politic al consilierului prezidențial pe domeniul energetic

missing
18 februarie 2021, ora 21:14

După ce Sergiu Tofilat, consilier prezidențial în domeniul energetic, a aderat la Partidului Schimbării, fondat de juristul Ștefan Gligor, la sfârșitul lunii ianuarie curent, Maia Sandu susține că l-a chemat în echipa sa „pentru că este un specialist foarte bun. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

„Sergiu Tofilat nu este funcționar public. Nu m-am interesat de proiectele lui politice. L-am chemat la Președinție pentru că este un specialist foarte bun”, a explicat șefa statului.

Sergiu Tofilat, consilier prezidențial în domeniul energetic, a aderat la Partidul Schimbării, fondat de Ștefan Gligor. Anterior, Tofilat a declarat că aderarea sa la un partid politic nu contravine legii.

Sergiu Tofilat este analist în domeniul energetic şi financiar-bancar, realizator al emisiunii WatchDog la TV8. În 2006 a absolvit Facultatea de Finanțe a Academiei de Studii Economice din Moldova. Din 2020 este membrul al aparatului președintelui Republicii Moldova, ocupând funcția de consilier prezidențial în domeniul energetic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram