/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Și un autobuz cu elevi a rămas blocat în zăpadă. Incidentul a avut loc într-o localitate din Soroca

missing
12 februarie 2021, ora 20:03

Din cauza ninsorilor puternice de astăzi și un un autobuz școlar cu 15 elevi a rămas blocat în nămeți la Soroca. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi.

Un autobuz, care transporta 15 elevi, a rămas blocat în zăpadă pe traseul dintre localitățile Visoca și Niorcani, la ieșirea pe traseul R14 din cauza condițiilor meteorologice și înzăpezirii drumului. Autobuzul se deplasa de la liceul din satul Visoca spre localitățile unde domiciliază copiii. Șoferul a cerut ajutor poliției.

Copii au fost transportați spre casă cu automobilele specializate ale Inspectoratului de Poliție Soroca.

Ulterior, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca de comun cu angajații din cadrul Agenției Drumuri din Soroca au deblocat și autobuzul școlar.

Amintim că și la Dondușeni mai multe mijloace de transport au rămas blocate în zăpadă.

 

Foto: IP Soroca

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram