image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Doi adolecenți din capitală, reținuți după ce i-au furat telefonul unui elev în timp ce se întorcea acasă // VIDEO

Doi adolescenți de 16 ani din capitală au ajuns pe mâna poliției, după ce i-au furat unui minor telefonul mobil în plină stradă.

Cazul a avut loc la data de 1 februarie curent pe strada Vissarion Belinski din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit poliției, cei doi suspecți i-au sustras telefonul minorului de 11 ani în timp ce acesta se întorcea acasă de la școală.

„La fața locului imediat sa deplasat grupa operativă unde minorul a comunicat că în timp ce se deplasa pe jos spre casă doi indivizi în mod deschis i-au sustras telefonul mobil de după care au fugit de la locul comiterii infracțiunii. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la suma de 2 000 lei”, se arată scris în nota informativă emisă de Poliția Capitalei.

Ulterior cei doi suspecți au fost reținuți, iar în cadrul audierilor și-au recunoscut vina. Aceștia nu sunt la prima abatere fiind cercetați penal pentru o serie de furturi și jafuri.

Dacă vor fi găsiți vinovați ei riscă pedeapsă cu închisoare de până la șapte ani.

❕Cercetați penal în stare de libertate pentru jaf stradal Doi minori cu vârstele de 16 ani, locuitori a capitalei, au... Publicată de Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău pe Joi, 11 februarie 2021

Noutăţile partenerilor

comentarii: