image
Sursa foto: captură video

Ultima extravaganță a lui Conor McGregor! Cât a plătit pentru o friptură cu aur de 24 de karate în restaurantul lui Salt Bae

La două săptămâni după ce Dustin Poirier "a măturat cu el pe jos", Conor McGregor (32 de ani) a revenit la viața sa excentrică. Luptătorul irlandez și familia sa au luat masa în restaurantul celebrului bucătar Salt Bae, iar nota de plată a fost pe măsură.

McGregor a ieșit șifonat serios după lupta cu Dustin Poirier, din cadrul galei cu numărul 257, de la Abu Dhabi. Americanul l-a învins prin KO tehnic și i-a provocat a cincea înfrângere a carierei starului irlandez. Însă din punct de vedere financiar, Conor McGregor a ieșit foarte bine după meci. A fost remunerat cu 5 milioane de dolari pentru cele câteva minute în care a rezistat în fața lui Poirier.

Conor McGregor, soția și cei doi copii ai lor, au călătorit la Dubai pentru a lua cina la restaurantul celebrului bucătar Nusret Gökce, cunoscut drept Salt Bae. Irlandezul nu s-a uitat la bani și a comandat Golden Tomahawk, o friptură de vită japoneză, învelită în foiță de aur de 24 de karate. Pentru această extravaganță, McGregor a plătit nu mai puțin de 1.000 de dolari.

Momentul a fost împărtășit pe rețelele sociale, atât de Conor McGregor, cât și de Salt Bae. Video-ul postat de celebrul bucătar a adunat șapte milioane de vizualizări în doar câteva ore, în timp ce pozele publicate de luptătorul irlandez au fost apreciate de peste două milioane de urmăritori.

Conor McGregor este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume și deține o avere impresionantă. Luptătorul din UFC deține mai multe case, în mai multe zone ale planetei, și a adunat în jur de 110 milioane de euro de-a lungul carierei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: