/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

A debutat noul Renault Duster pentru piaţa rusă. Are patru motoare la alegere şi interior de Arkana

missing
11 februarie 2021, ora 20:55

În timp ce modelele Dacia Duster şi Renault Duster în specificaţie europeană sunt în pregătire pentru un facelift, deoarece au debutat încă în 2017, modelul dedicat pieţei din Federaţia Rusă, de generaţie nouă, îşi face debutul abia acum. Şi din start vă putem spune că diferenţe notabile între ele există!

Dispune de o caroserie complet nouă, care combină proporțiile distinctive și capacitatea geometrică off-road a SUV-ului Duster cu un design exterior modern și un interior complet reproiectat. Află mai multe detalii şi lista completă de dotări, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram