image
Sursa foto: INSP

FOTO // Accident teribil la Râșcani: Două femei au murit, după ce o mașină a ieșit pe contrasens și s-a izbit într-un Audi

Accident teribil în raionul Râșcani. Două femei au murit, iar trei persoane au ajuns la spital, după ce un Audi s-a izbit violent cu un Volkswagen.

Poliția a fost alertată în jurul orei 7.45 prin intermediul Serviciului 112, precum că pe traseul M-5, din direcţia intersecţiei Râşcani în direcţie mun.Bălţi s-a produs un accident rutier cu persoane traumate.

Deplasându-se la faţa locului grupa operativă a stabilit că un automobilul de model Volkswagen Pasat, condus de un bărbat de 53 de ani, din Bălți, care avea ca pasager două femei de 41 și 66 de ani, a ieșit pe contrasens într-o curbă periculoasă, ciocnindu-se cu automobilul de model Audi. Mașina de marca Audi era condusă de un bărbat de 29 de ani, care avea ca și pasager un alt bărbat de 48 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 48 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Râșcani fiind internat în secția de reanimare, iar ambele pasagere din mașina de marca Volkswagen Pasat au murit. Una dintre ele s-a stins pe loc, iar alta în drum spre spital, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al IP Râșcani, Ina Moscaliuc.

De asemenea, la spital au fost transportați și ambii conducători auto. Poliția cercetează toate circumstanțele în care s-a produs teribulul accident.

INSPINSP
INSPINSP

INSPINSP
IP RâșcaniIP Râșcani
IP RâșcaniIP Râșcani

IP RâșcaniIP Râșcani

IP RâșcaniIP Râșcani

Noutăţile partenerilor

comentarii: