image
Sursa foto: INSP

Mama copilului găsit dezbrăcat pe o stradă din capitală, identificată: Femeia a lăsat ușa descuiată și s-a dus la grădiniță

UPDATE 10:50 // Mama copilului a fost identificată, după ce tot ea a făcut apel la 112. Potrivit poliției, femeia a lăsat ușa descuiată și copilul singur acasă, între timp ea l-a dus la grădiniță pe celălalt copil al ei. Poliția îndeamnă părinții să-și supravegheze în permanență copii.

________

Un copilaș de aproximativ 3,4 ani a fost surprins cu câteva minute în urmă în timp ce se deplasa dezbrăcat pe strada Decebal din capitală. Un echipaj al INSP a luat copilul și la dus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru a fi identificat.

„Cu câteva minute în urmă, de către un echipaj de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier la sensul giratoriu Constantin Negruzzi, s-a apropiat un șofer care a comunicat că pe strada Decebal direcția spre str. Valea Trandafirilor se deplasează un copil dezbrăcat, singur, vârstă aproximativ 3-4 ani. Imediat, polițiștii de patrulare s-au deplasat spre direcția anunțată, iar pe Decebal cu Muncești au reușit să observe copilul. Inspectorii de patrulare au solicitat ajutorul unei doamne care se afla în preajmă, aceasta a scos fularul și a învelit piciorușele băiețelului”, anunță INSP printr-un comunicat de presă.

Copilul nu vorbește și nu le-a putut spune numele său polițiștilor, și nici unde locuiește.

Băiatul a fost dus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru stabilirea identității și identificarea părinților. A fost anunțată Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, ambulanța și psihologul de la Inspectorat, menționează INSP.

Noutăţile partenerilor

comentarii: