/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Noaptea trecută, în sectorul Botanica un individ a tăiat intenționat roțile la mai multe automobile

missing
04 februarie 2021, ora 21:20

Mai multe mașini au fost vandalizate, noaptea trecută, în sectorul Botanica al Capitalei. O persoană necunoscută a tăiat, aparent cu un cuțit, anvelopele de la mai multe mașini. Locatarii vorbesc chiar despre faptul că un automobil a fost furat și găsit mai apoi pe o stradă din capitală. Poliția nu a oferit detalii despre acest incident. Acțiunile individului au fost surprinse și de o cameră de supraveghere. Acum, oamenii sunt sunt în căutarea lui.

Potrivit imaginilor, un bărbat, cu mască pe față, se apropie de mașinile parcate în curte și, având ceva în mână, lovește în direcția roților. A fost vandalizată și mașina domnului Grigore, pe care azi l-am surprins în timp ce schimba roțile. Bărbatul ne-a spus că nu cunoaște cine și din ce motive ar face acest lucru.

GRIGORE, PROPRIETARUL UNEI MAȘINI VANDALIZATE: „-Le-a tăiat cineva noaptea, mai multe mașini.- Dar cunoașteți mai multe informații cine le-a tăiat? – nu, noi tot am ieșit acuma nu demult și iată așa, dar am înțeles că mai multe mașini.”

Paznicul care are grijă de securitatea blocului susține că nu doar roțile au fost sparte. Făptașul chiar ar fi furat una dintre mașini.
GRIGORE, PAZNIC: „Umbla aici unul, partea ceea cu un cuțitaș și străpungea roțile și pe urmă deja de la inspector am auzit că și o mașină s-a furat. Ei s-au primblat prin oraș, au tamponat într-o într-un copac nu știu ce acolo și au lăsat-o.”

Bărbatul prespune că mărul discordiei ar consta în faptul că șoferii nu-și parchează mașinile în locurile propuse de cei care au construit blocurile, dar le lasă afară.

GRIGORE, PAZNIC: „Prolema poate să fie în asta că în casele astea este parcare în 3 niveluri și nu se folosesc de dânsa, dar pun aici transportul pe noapte și eu cred că problema poate să fie „numa” în asta. Dar ca să pui mașina acolo trebuie să achiți? – Să achiți ele mi se pare că le cumpără, dar sunt tare scumpe.”

De partea cealaltă, oamenii spun că locuri libere în parcarea subterană nu mai sunt, dar și afară le este greu să-și găsească un spațiu disponibil, pentru că sunt prea mulți locatari care dețin automobile.

GRIGORE PROPRIETARUL UNEI MAȘINI VANDALIZATE: „-Aveți o problemă cumva cu parcarea și anume că parcați mașina în drum dar nu parcarea aia subterană care este? – Ei da, acolo nu mai sunt locuri atâtea câte mașini afară e problema complexului trebuiau să facă parcări la atâtea apartamente nu doar subterană cu plată dar și pentru lumea de rând.”

Din spusele unuia dintre locatari, nu este prima dată când se produc astfel de incidente în acest complex.

„-Au mai fost așa situații? -Au mai fost, eu m-am trezit într-o zi cu geamul spart din urmă. -Deci nu este primul caz de acest gen? -Nu!”

Politia capitalei nu a comentat acest caz, dar a relatat despre un incident similar ce a avutloc în noaptea de 1 spre 2 fenruarei, pe strada Gheorghe Cașu. Grupa operativă, care s-a deplasat la fața locului, a stabilit ca la circa 10 automobile au fost deteriorate geamurile iar, din doua din ele, au fost sustrase bunuri materiale. Pe aceste cazuri au fost inițiate procese penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram