image
Sursa foto: Getty Images

Anunțul iernii în fotbalul internațional: Neymar va semna în această săptămână

Neymar (28 de ani) pare hotărât să rămână la Paris Saint-Germain și să își prelungească înțelegerea cu formația din capitala Franței, scadentă acum în 2022.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Marcelo Bechler, de la publicația braziliană TNT Sports, care susține că Neymar este foarte aproape de a-și prelungi cu patru ani contractul.

Negocierile ar fi în fază avansată, iar contractul ar urma să fie semnat încă din această săptămână, indiferent dacă PSG va face sau nu un anunț oficial în acest sens, mai scrie sursa citată.

Astfel, atacantul sud-american ar urma să rămână la Paris până la 30 iunie 2026, după ce, în vara anului 2019, părea hotărât să plece din Franța și să revină la Barcelona.

De altfel, Neymar a recunoscut recent că își dorește să rămână la PSG și să-l aibă în continuare alături pe Kylian Mbappe. În cazul francezului, situația pare mai complicată, având în vedere interesul unor cluburi precum Real Madrid sau Liverpool.

"Sunt foarte fericit acum. Lucrurile s-au schimbat mult, nu pot explica exact de ce, dacă e vorba doar de mine sau chiar s-a schimbat ceva. Mă simt foarte bine, m-am adaptat, mă simt mai liniștit.

Vreau să rămân la PSG și sper să facă la fel și Kylian. Este dorința fiecărui suporter al lui PSG, desigur. Ne dorim ca PSG să fie o echipă mare, iar eu să continui să joc fotbal și să fiu fericit. Asta e cel mai important", a spus Neymar, pentru TF1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: