/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/VIDEO/ Igor Dodon, despre geanta oferită de Ilan Șor: „Dacă sunt probe, poftim”

missing
03 februarie 2021, ora 21:53

Geanta neagră, pe care Ilan Șor a prezentat-o anterior în cadrul unei conferințe de presă, în care ar fi fost bani pentru Igor Dodon, președintele socialiștilor a declarat că „așa ceva nu a fost”, iar în trecut au avut relații foarte bune. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, în cadrul emisiunii de la TV8, „Politica Nataliei Morari”. 

-Ce relație ați avut cu Ilan Șor în trecut?

-Foarte bune relații dacă am fost la nuntă la dânsul ne-a făcut cunoștină o persoană destul de… un coleg de facultate, Viorel Melnic, el mi-a făcut cunoștință. De aceea am avut o relație foarte bună până la o anumită etapă, până în 2014, dacă nu greșesc”, a declarat Igor Dodon.

La întrebarea cât de grea a fost geanta oferită de le Ilan Șor, Igor Dodon s-a eschivat să răspunde, declarând că „nu a fost nimic de tipul acesta”.

„Nu a fost așa ceva și nu poate să fie. Dacă sunt probe, poftim”, a mai adăugat președintele socialiștilor.

Amintim că, în luna februarie 2020, Ilan Șor a ieșit într-o conferință de presă la care a prezentat o geantă neagră. Atunci polticianul nu vrut să spună ce concret s-a aflat în acea geantă, menționând că ar fi fost „multe lucruri, pe care Igor Nicolaevici Dodon le-a primit personal de la mine”.

Ulterior, în cadrul audierilor de la Procuratura Anticorupție, Ilan Șor a declarat că în geanta neagră pe care a prezentat-o erau 1,5 milioane de euro, bani care au ajuns la președintele Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram