image
Sursa foto: Kreddy

Anul nou s-a început cu cheltuieli? Te ajutăm!

Abia ai reușit să-ți revii după perioada de sărbători și uite că noul an a început cu cheltuieli neprevăzute? Ai încercat să apelezi la ajutorul prietenilor și rudelor, dar la ei situația nu este mai bună? S-ar părea că ești într-o situația extrem de complicată, din care nu există ieșire. Însă, nu e cazul să-ți faci griji, deoarece în orice situație poți găsi suma necesară de bani care să te salveze de probleme. Iată patru metode în acest sens.

Beneficiază de un credit online avantajos

Împrumuturile online sunt cea mai rapidă soluție pentru a scăpa de cheltuielile neprevăzute, întrucât obții bani în doar câteva minute, fără a părăsi casa, și îi restitui treptat. Astăzi vei găsi multiple oferte de credit în Chișinău, cu diferite condiții și avantaje. De exemplu, la Kreddy este suficient să accesezi site-ul, să alegi suma, până la 20.000 de lei și perioada de rambursare, între 1 și 12 luni. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă. Ulterior, completezi cererea de solicitare și aștepți răspunsul de acordare, care îl vei primi timp de 15 minute. Totuși, partea bună e că poți achita prima rată tocmai peste două luni, iar pentru aplicare nu ai nevoie de acte inutile, poți lua credit doar cu buletinul.

Limitează strict cheltuielile tale

Dacă nu vei să iei un credit online sau ai nevoie de mai mulți bani, poți încerca să trăiești pe minim în următoarea lună. Dar, nu-ți face griji, aceasta nu înseamnă că trebuie să mănânci doar pâine și apă. Idea este să renunți la cheltuielile lipsite de temei, precum masa în cafenea sau cina la comandă, să nu-ți cumperi haine noi sau alte lucruri de care nu ai mare nevoie la moment. De asemnea, gătește rezervele de mâncare din congelator și dulapuri. S-ar putea să fii surprins, însă vei face economii considerabile.

KreddyKreddy

Încearcă să vinzi ceva

E momentul potrivit să faci o tură prin lucrurile care le ai acasă. Poate găsești gadget-uri sau dispozitive de care nu mai nevoie și nu le mai utilizezi. La fel, cu toții avem haine pe care niciodată nu le-am purtat din anumite motive, însă cineva s-ar putea bucura din plin de ele. Totuși, este important să nu exagerezi cu prețul, acum trebuie să acoperi gaura din bugetul personal, nu să faci profituri mari. Gândește-te cât ai fi gata tu să achiți pentru un anumit obiect.

Caută oportunități pentru venituri suplimentare

Aici ne referim la câștiguri de orice fel, de la proiecte de moment, până la un hobby care te poate ajuta să câștigi ceva în plus. De exemplu, obișnuiești să faci obiecte handmade pentru casa ta și toți oaspeții care vin le remarcă. Atunci e cazul să încerci să le vinzi, poate fi multă lume interesantă. Totul este în mâinile creativității tale, întrucât opțiunile pot fi cele mai diverse. Însă, nu uita să direcționezi corect banii, deoarece aceste venituri pot fi temporare și nu vrei să te ciocnești din nou cu probleme neașteptate.

KreddyKreddy

Planifică bugetul cu atenție

Cea mai bună metodă pentru a evita cheltuielile neprevăzute este să ai un buget bine planificat. Astfel, vei ști cu exactitate cum să direcționezi corect banii și vei reuși să faci unele economii. Cu siguranță ai unele scopuri care necesită investiții mai mari, iar acum este momentul potrivit să te gândești cum poți ajunge la ele. Totodată, planificând bugetul vei putea crea și un fond de rezerve, care îl vei păstra pentru situații neașteptate și probleme financiare, precum pierderea postului de muncă.

Fie că alegi să iei un credit rapid sau optezi pentru o altă metodă de câștig, nu uita că cheltuielile nedorite oricum vor apărea. Însă, odată ce vei fi pregătit și vei avea soluții cum să scapi de ele, te vei simți mult mai relaxat și stăpân pe propria situație.

Noutăţile partenerilor

comentarii: