image
Sursa foto: Getty Images

Și-a pierdut mințile! Romelu Lukaku l-a amenințat cu moartea pe Zlatan Ibrahimovic, după scandalul de pe teren

Romelu Lulaku și-a ieșit din minți și l-a amenințat cu moartea pe Zlatan Ibrahimovic.

După scandalul de pe teren, totul a continuat în tunelul spre vestiare, unde atacantul lui Inter a zbierat: "Ești un om mort! O să-ți zbor capul!"

Totul a fost dezvăluit de publicația italiană Gazzetta dello Sport, după ce vorbele care au fost aruncate au făcut înconjurul lumii.

Incidentul s-a întâmplat cu câteva minute înainte de pauza meciului Inter - AC Milan 2-1, din sferturile Cupei Italiei, în care portarul Ciprian Tătărușanu a fost integralist la "diavoli".

Cei doi foşti colegi de la Manchester United au avut un schimb dur de replici şi totul putea să degenereze dacă nu interveneau ceilalți jucători.

Atacantul lui Inter şi-a ieşit din minţi şi s-a dus ameninţător spre Ibrahimovic. Cei doi s-au ciocnit cap în cap, dar au fost despărţiţi repede de colegi. Ibrahimovic şi Lukaku au primit cartonaşul galben, însă schimbul de replici dintre cei doi a continuat.

În drumul spre vestiare, la scurt timp după conflictul iniţial, Lukaku a fost din nou extrem de iritat de afirmaţiile lui Ibrahimovic şi a vrut să sară iarăși la bătaie, dar belgianul de 27 de ani a fost cu greu calmat de coechipieri.

Ulterior, în repriza secundă, Ibrahimovic a văzut al doilea galben după un fault şi a fost eliminat.

Presa internaţională a acordat spaţii ample conflictului, care a fost aproape să degenereze. Jurnaliştii străini au aflat ce l-ar fi enervat atât de tare pe Romelu Lukaku.

"Du-te şi fă-ţi rahatul tău de voodoo!", i-ar fi spus Ibrahimovic lui Lukaku, după care l-ar fi numit "măgar", scriu jurnaliştii italieni.

Atacantul de 39 de ani al lui Milan nu s-ar fi oprit aici şi s-ar fi legat şi de mama lui Romelu Lukaku, cea pe care belgianul a declarat în repetate rânduri că o venerează.

Interesant este că Ibrahimovic este recunoscut în lumea fotbalului drept un adversar greu de doborât, dacă avem în vedere că deține centura neagră la Taekwondo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: