/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Năstase a anunțat că va candida pentru un al doilea mandat la funcția de președinte al Platformei DA: „Sunt încă în putere, am sprijinul partidului”

missing
28 ianuarie 2021, ora 20:45

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a anunțat că va candida pentru un al doilea mandat la funcția de președinte al partidului. Potrivit lui, acesta are sprijinul partidului și nu vede niciun motiv să se retragă din politică. Despre aceasta Andrei Năstase a declarat în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”, la de la TVR.

„Eu voi candida la funcția de președinte pentru cel de-al doilea mandat. În partidul nostru sunt foarte multe persoane valoroase, oameni valoroși care ar putea să candideze. Sunt tânăr, sunt încă în putere, am sprijinul partidului. Și atât timp cât am sprijinul partidului și nimeni nu-mi recomandă să mă retrag, nu mă retrag”, a menționat Năstase în timpul interviului.

De asemenea, Năstase a spus că a analizat și posibilitatea de a se retrage din politică: „Am analizat și o asemenea oportunitate, dacă nu ar fi mai bine pentru mine să mă retrag, să mă reîntorc în avocatură, să mai fac ceva școală. Da, exista și o asemenea oportunitate, dar lucrurile nu sunt atât de bine în țară ca să mă gândesc doar la mine și atunci zic că trebuie să ducem greul în continuare, și să ducem la bun sfârșit ceea ce am început în 2015. Într-o carieră de politician sunt și suișuri și coborâșuri. Eu am învățat să fac față în ambele cazuri. Atunci când am fost sus nu m-am desprins cu picioarele de pe pământ și atunci când sunt jos am capacitatea să mă ridic”, a mai spus politicianul.

Partidul politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, a fost înființat în 2015. Tot atunci, în calitate de președinte a fost ales unanim Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram