/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Două automobile s-au ciocnit pe o stradă din Capitală. Unul din șoferi s-a pornit la drum „echipat” cu anvelope de vară

missing
27 ianuarie 2021, ora 19:39

Condițiile meteorologice le dau bătăi de cap unor șoferi. Un accident cu implicarea a două automobile a avut loc în această seară, pe strada Uzinelor din Capitală. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea socială. 

Solicitată telefonic de tv8.md, Svetlana Scripnic, ofițera de presă a Poliției Capitalei, ne-a declarat că coleziunea a avut loc între un automobil de marcă Mercedes și o altă mașină de marca Toyota. În urma impactului dintre cele două automobile nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar oamenii legii se află la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Totodată, conducătorul mașinii de marcă Mercedes susține că șoferul mașinii Toyota s-ar fi pornit la drum având anvelope de vară.

Potrivit oamenilor legii, până la această oră, în Chișinău au fost înregistrate 66 de accidente rutiere.

Foto: FB/Dmitrii Afanasiu

Foto: FB/Dmitrii Afanasiu

Foto: FB/Dmitrii Afanasiu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram