/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Grav accident la Hîncești: Trei oameni au fost răniți și au transportați la spital

missing
22 ianuarie 2021, ora 21:32

Trei oameni au ajuns la spital după ce o mașină a ajuns într-un șanț. Accidentul s-a produs la ieșirea din Hîncești spre satul Rusca.

La fața locului au intervenit polițiștii, o ambulanță și echipajul de salvatori, a precizat ofițera de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că automobilul de model Opel Astra, care se deplasa din direcția Hîncești spre satul Rusca, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani, având ca pasageri pe soția sa, în vârstă de 31 ani, și fiica minoră de șase ani, a ieșit de pe carosabil, iar mai apoi s-a inversat și ajuns într-un șanț și cu acoperișul s-a tamponat violent într-un copac”, a precizat Cristina Vicol.

În urma accidentului, toate cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Raional Hîncești, pentru investigații medicale.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram