/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

A murit miliardarul Benjamin de Rothschild

missing
16 ianuarie 2021, ora 18:54

Miliardarul Benjamin de Rothschild, conducător al Grupul Edmond de Rothschild, a murit la vârsta de 57 de ani în Elveția. Potrivit presei ruse, anunțul despre decesul miliardarului a fost făcut de către familia acestuia.

Soția acestuia a declarat că bancherul a murit în după-amiaza zilei de vineri, 15 ianuarie, în casa sa din Elveția, după ce a suferit un atac de cord, scrie publicația Le Parisien.

Benjamin de Rothschild este un descendent din a șaptea generație a fondatorului dinastiei Rothschild. A fost considerat unul dintre cei mai bogați membri ai acestei familii. Acesta a condus grupul Edmond de Rothschild, un grup independent de companii specializate în administrarea activelor și activităților bancare.

Activele Grupul Edmond de Rothschild sunt evaluate la 173 miliarde franci elvețieni, aproximativ 194 miliarde dolari. Pe lângă băncile pe care le deține, Edmond de Rothschild a creat mai multe fundații de caritate, deține hoteluri și restaurante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram