/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Șoferul unui Porsche a încercat să-și apere cu proprii pumni locul de parcare găsit în Capitală

missing
12 ianuarie 2021, ora 22:03

Șoferul unui Porsche a încercat să apere cu pumnii un loc de parcare, pe care l-a găsit în Capitală. S-a întâmplat aseară, în sectorul Botanica, atunci când el a trecut cu automobilul peste trecerea de pietoni și a urcat pe trotuar în încercarea de a parca în fața unui local. Martorii scriu că, astfel, acesta a fost la un pas de a călca o femeie cu un copil, așa că trecătorii s-au opus. Acest lucru l-a înfuriat, însă, pe șofer și acesta a luat pietonii la pumni.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 19:40, la intersecția străzilor Dacia și Cuza Vodă. Un bărbat de 36 de ani, care se afla la volanul unui automobil de model Porsche, a încercat să parcheze pe trotuar, trecând și peste trecerea de pietoni. Acesta ar fi fost atenționat de către trecători să meargă regulamentar, fapt ce l-ar fi enervat, așa că a sărit la bătaie. Mai târziu, și alți locuitori din zonă au încercat să intervină, pentru a aplana conflictul.

Însă, atunci când a fost audiat de poliție, șoferul a venit cu o versiune proprie, puțin diferită față de ceea ce se poate desluși din imagini.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, fiind audiat și el, a comunicat că tânărul din intenții huliganice i-ar fi deteriorat bara de la automobil, din ce cauză s-a și iscat conflictul între ei, care a degenerat în bătaie”.

Cazul este înregistrat la Poliție. Urmează să fie audiați și martorii, pentru a fi stabilite toate detaliile incidentului, după care inspectorii vor lua o hotărâre conform legislației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram