image
Sursa foto: Getty Images

Cum l-a făcut să fugă Conor McGregor pe Dana White la prima lor întâlnire. "S-a uitat ciudat la mine!"

Conor McGregor, unul dintre starurile UFC, a povestit momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe președintele circuitului, americanul Dana White, omul care decide tot în sportul de contact devenit tot mai popular în ultimii ani.

Retaras anul trecut pentru a treia oară în carieră, irlandezul va reveni într-un meci oficial sâmbătă, 23 ianuarie, în gala UFC 257, împotriva lui Dustin Poirier, luptător pe care-l învingea în 2014, în cadrul evenimentului UFC 178.

Responsabil pentru come-back-ul lui McGregor în vederea galei de la Abu Dhabi este președintele UFC, Dana White (52 de ani), un om cu o avere estimată la peste 500 de milioane de dolari. Publicația Daily Mail a scris sâmbătă cum a decurs prima întâlnire dintre Conor McGregor (32 de ani) și americanul din Connecticut care a transdormat luptele în cușcă într-o adevărată industrie. Potrivit site-ului britanic, McGregor avea doar 16 ani când la o gală l-a oprit în sală pe Dana White.

"Dana făcea poze lângă ring, iar eu eram spectator în sală. Am fugit spre el și l-am strigat: <<Dana, Dana!>>. S-a oprit brusc și s-a uitat către mine. În acel moment l-am întrebat câți bani are în buzunare. M-a privit cu o față ciudată, nu prea cred că i-a plăcut, și apoi a dispărut rapid. Pentru mine a fost nostim, eram doar un puști care visa la celebritate", a povestit Conor McGregor.

Potrivit reputatei publicații Forbes, McGregor a adunat în carieră, numai din contractele din sport, 113 milioane de euro, sumă la care a contribut și relația cu cel pe care avea să-l surprindă cu o întrebare "de baraj" în tinerețe.

Conform The Sun, afacerea demarată de McGregor cu brandul propriu de whisky a generat vânzări de 760 de milioane de euro chiar în primul an al lansării.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: