/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Mesaje de sensibilizare și responsabilizare. Mai mulți tineri din Capitală au lansat o campanie „împotriva COVID-19”

missing
11 ianuarie 2021, ora 18:33

„Tinerii Capitalei împotriva COVID”. Este campania de prevenire a noului virus lansată astăzi. Inițiativa este desfășurată de Centrul Municipal de Tineret al Direcției generale educație, tineret și sport, în colaborare cu Direcția cultură și Direcția generală asistență socială și sănătate.

Organizatorii spun că acțiunea are drept scop informarea populației, în special, a tinerilor, despre importanța respectării normelor de protecție privind combaterea infecției COVID-19.

Peste 40 de tineri, repartizați în grupuri, în spațiile publice din sectoarele municipiului, vor transmite mesaje de sensibilizare și responsabilizare a cetățenilor și vor împărți măști de protecție, cu explicații despre purtarea corectă a acestora. Flashmob-uri de lansare au fost organizate în Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, Parcul „Valea Morilor”, Parcul „Valea Trandafirilor”, Parcul „Alunelul”, scuarul din str. Miron Costin, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru etc.

Pe durata campaniei, Centrul municipal de tineret, va realiza activități de informare, comunicare, inclusiv pe rețelele de socializare, materiale video informative și sesiuni online, cu specialiști în domeniul sănătății publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram