image
Sursa foto: captură video

Mesajul de Crăciun al Ambasadorului Uniunii Europene în RM: „Să ocrotim persoanele dragi” // VIDEO

Ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko, și întreaga Delegație UE în Republica Moldova a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Oficialul urează căldură și momente fericite alături de familie, îndemnând oamenii să fie responsabili în această perioadă pentru a-i proteja pe cei apropiați.

„În ciuda tuturor provocărilor care le-am trăit până acum, să sărbătorim acest eveniment și să păstrăm vie spiritualitatea. În acest sezon feeric, vă dorim ca, pe fondul provocărilor, să aveți momente de pace, conexiuni cu familia și prietenii, chiar dacă aceștia nu vă pot fi fizic alături. Vă dorim să resimțiți căldura amintilor rămase din sărbătorile anterioare” spune ambasadorul.

Peter Michalko îndeamnă oamenii ca în această perioadă să petreacă sărbătorile la distanță pentru a-i proteja pe cei dragi în contextul pandemiei de Covid-19.

„În timpul acestei perioade festive, să fim cu toții mai responsabili, respectând distanța socială și purtând măști de protecție pentru a ocroti persoanele dragi”, a declarat ambasadorul UE.

Noutăţile partenerilor

comentarii: