image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic e și el om: ”Nu mai rezist, înnebunesc, dar mi-au spus că 25 de copii au nevoie de mine!”

Zlatan Ibrahimovic a devenit omul crucial de la AC Milan, liderul din Serie A, mai ales în startul acestui sezon în care a marcat 10 goluri în 6 etape.

Suedezul de 39 de ani a ratat ultimele partide din cauza unei accidentări - nu e prima oară când lipsește deoarece a fost nevoit să stea în izolare atunci când a avut coronavirus.

“Am fost puțin îngrijorat. Când a venit anunțul am rămas calm, eram curios să văd ce-i cu acest virus. A lovit toată lumea, a provocat multe tragedii, acum a venit și la mine. Am așteptat să văd ce se petrece.

M-a durut capul, era deranjant, apoi mi-am pierdut simțul gustului. Dar cel mai rău e că stăteam închis în casă, nu mă puteam antrena cum trebuie. E groaznic să stai într-un loc.

La un moment dat înnebunisem,vorbeam cu pereții. Plus că îți imaginezi ce-i mai rău,” a dezvăluit Zlatan.

Iar starul rossonerilor a mărturisit care este cea mai mare suferință a sa din ultima vreme.

”Aproape că nu mai rezist, vreau să stau cu familia, cu soția mea, cu copiii mei Maximilian și Vincent, care au 14, respectiv 13 ani și stau în Suedia.

Am încercat să mă mai duc la ei, dar Stefano Pioli, antrenorul, mi-a spus că nu pot să fac asta și că am o familie și la Milanello. Mi-a zis că în Suedia am doi băieți, dar aici am 25 care au nevoie de mine!

Mă simt bine și la Milanello, lumea zice că mi s-a dat camera lui Berlusconi, dar să nu exagerăm. Sunt tratat ca un șef totuși,” a declarat Ibrahimovic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: