image
Sursa foto: Getty Images

Amendă de 50.000 de euro pentru încălcarea protocolului sanitar!

Baschetbalistul echipei Houston Rockets James Harden a fost amendat cu 50.000 de dolari (aproximativ 40.000 de euro) pentru că a încălcat protoculul sanitar impus de NBA, informează lesoir.be.

Jucătorul a apărut fără mască într-o înregistrare video de la o petrecere. NBA le interzice jucătorilor să meargă în baruri sau cluburi de noapte şi la întâlniri de peste cincisprezece persoane.

Imaginile au fost filmate la începutul acestei săptămâni. Harden a mărturisit că a participat la o petrecere, dar neagă că filmările au fost făcute într-un club de noapte.

"M-am dus să-mi arăt iubirea faţă de prietena mea la evenimentul ei (nu la un club de striptease), pentru că devine şefă şi îşi pune oamenii într-o poziţie de succes şi acum este o problemă. În fiecare zi apare ceva diferit. Nu poate fi terfelit numele meu oricât ar încerca unii. Adevărul iese întotdeauna la suprafaţă", a declarat jucătorul.

Harden ar fi trebuit să joace, miercuri seară, împotriva formaţiei Oklahoma City Thunder, dar jocul a fost amânat din cauza unui număr mare de infecţii cu coronavirus în echipa din Houston. Rockets nu avea suficienţi jucători disponibili pentru a disputa partida, conform protocoalelor sanitare ale NBA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: